515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT




Lenovo Thinkbook - král kancelářských notebooků

Hledáte luxusní, nablýskaný notebook, kterým uděláte dojem u stolečku ve Starbucks?  Pokud ne,  tak nejspíše hledáte Lenovo Thinkbook. Je to spolehlivý kancelářský notebook s perfektním poměrem ceny a výkonu. Pokud jsou práce a běžné činnosti hlavním využitím, nemusíte hledat  jinde. Verze plus je pak velkým překvapením.

 


O řadě ThinkBook

Řada ThinkBook je vytvořena primárně pro podnikání a pro práci je navržena perfektně. Design je hezký a jednoduchý, portové vybavení dostatečné. Zajímavé jsou bezpečnostní vychytávky - například čtečka otisku prstů, díky které se rychle přihlásíte.

Vybírat můžete ze třináctipalcových, čtrnáctipalcových a patnáctipalcových modelů, ty větší disponují i numerickou klávesnicí.

Tip: Thinkbook 15 G2 (i5, 8GB RAM, 256 SSD)



Thinkbook 15 G2

Tato konfigurace Thinbooku je zlatou střední cestou. Standardní velikost, rychlejší i5-1135G7 se silnou integrovanou grafikou Iris XE zvládne i pokročilejší operace.
 

  • Potěší volný slot pro paměť na desce, když bude v budoucnu potřeba paměť rozšířit.
  • Matný FullHD display je pro práci ideální, baterie vydrží až 6 hodin.
  • Windows v profesionální verzi zvládne například šifrování a pokročilé nastavení sítě. 


Pokud ho stihnete pořídit v akci, získáte navíc Microsoft 365 jako dárek. Co více si přát?



I pracovní řada umí překvapit neobvyklým kouskem - ThinkBookPlus

Pokud vám přijde řada Thinkbook příliš obyčejná, model Plus vás možná vyvede z míry. Na první pohled totiž zaujme druhým displejem na zadní části. Tenhle 13,3 palcový parťák sbírá pozornost - na zadním displeji zobrazuje notifikace nebo poslouží jako čtečka. Můžete na něm ale také kreslit a dělat si poznámky. A i když může display “na zádech” působit křehce, ve skutečnosti je odolný vůči polití, prachu, extrémním teplotám i vibracím.

 

Jak se vám líbí?

...načítám...
Filtrace produktů
Počet produktů: 0
Bohužel jsme nenalezli žádná data