515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
5 elektrovychytávek do auta

5 elektrovychytávek do auta

01. 04. 2018

Podívejte se na příslušenství, které se vám bude hodit do auta. Od držáků a nabíječek až po tipy, jakou vybrat flashku do rádia, nebo jak ho vyčistit antibakteriální gumou.

1. Usb nabíječka na 2 nebo 3 porty

Autobnabíječky do USB zapalovače asi znáte, víte, že může mít i 2 rychlonabíjecí porty? Při výběru dejte pozor i na napájecí proud. Jen porty 2.1 A budou nabíjet rychle (platí pro většinu telefonů).

2. Kroucený kabel k rádiu

Kroucený kabel nezabírá mnoho místa, když ho zrovna nepoužíváte. Vyberte raději kvalitnější kabel (například od značky Belkin), kterému se nebudou lákat koncovky a něco vydrží.

3. Držák na telefon

Pro pohodlnou navigaci se bude hodit držák na mobil do auta. Některé můžete upevnit do navigace, některé přicucnout na sklo.

4. Čisticí guma

S čistící gumou snadno vyčistíte i těžko dostupná místa jako mřížky a větrací otvory. Hubí také bakterie a napomáhá udržet v autě hygienické prostředí.

5. Malý flash disk do rádia

Flashka do auta by měla být malá, aby zbytečně nekoukala z portu a nehrozilo její zlomení. Pro přehrávání hudby nepotřebujete ani vysokou přenosovou rychlost. Zkuste třeba Pretec i-disk nebo ADATA UD310.