515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
Bojujte s vedrem a využijte ho ve svůj prospěch. Pár rad a tipů na produkty

Bojujte s vedrem a využijte ho ve svůj prospěch. Pár rad a tipů na produkty

14. 06. 2018

V tropických dnech se můžeme ve vedru přehřát, stejně tak elektronika. Přinášíme tipy, jak vylepšit chlazení a jak využít teplo ve svůj prospěch.

Chladící podložka pod notebook

trust-ziva.png
V tropických vedrech si každý notebook zaslouží hýčkat studeným vánkem. Díky chladící podložce může pracovat rychleji, navíc se čipy při vysoké teplotě opotřebovávají a v krajním případě se mohou i poškodit – s chladící podložkou si tak můžete zvýšit životnost celého notebooku. Zkuste třeba Belkin nebo Trust Ziva.

Využijte slunce ve svůj prospěch se solární powerbankou

viking-solarni-nabijecka.jpg
Se solární powerbankou můžete nabíjet telefon i když obyčejným powerbankám dochází šťáva. Powerbanky Viking tuto funkci mají a v krizových situacích vydrží déle, než powerbanky bez solárního článku.

Ochlaďte se s USB větráčkem

usb-vetracek.jpg
Nic nepotěší více, než svěží vánek. Dokáže se o něj postarat i malinký větrák z USB portu , tak ho vyzkoušejte. za zmínku stojí Arctic breeze.

Dopřejte procesoru vodní chlazení

vodni-chlazeni-akasa-venom.jpg
Sami si rádi skočíte do bazénu, voda dokáže chladit i procesor. Nezkoušejte ho do ní dát napřímo, ale pořiďte si vodní chlazení, kde voda funguje jako teplovodivá kapalina a odnáší přebytkové teplo. Tento způsob patří mezi nejefektivnější běžně používané chlazení a pomůže s výkonem, umožní přetaktování a zlepší i životnost procesoru. Mezi skvělé chladiče patří AKASA Venom, Fractal design Celsius nebo Intel Kraken.

Dejte si pauzu od sluníčka s kamarády, pomůže třeba FIFA

playstation.jpg
Dejte si pauzu a zahrajte si nějakou hru. Taková FIFA 2018 jde hrát ve více lidech a seženete ji na jakoukoli platformu od PC, přes Xbox až po Playstation. A nemusíte sedět nutně vevnitř, s kapesním projektorem si můžete zahrát kdekoliv.

Tip na závěr

Ulehčete chladícímu systému výměnou teplovodivé pasty a vyčištěním ventilace stlačeným vzduchem .