515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
8 důvodů, proč přejít na Office 365

8 důvodů, proč přejít na Office 365

07. 12. 2017

Microsoft Office je nejpoužívanější kancelářský software na světě. Za posledních pár let se proměnil z jednoduchého kancelářského balíku na nejlepší kancelářský software se zabezpečeným cloudem. Jaké to přináší výhody?

Office 365 je veliký skok dopředu, tady jsou důvody:

  1. Microsoft Office 365 má jeden terabyte datového prostoru v zabezpečeném cloudu, což vám zaručí, že nepřijdete o žádná data.
  2. Jednou z největších výhod Office 365 je schopnost pracovat odkudkoli, kde máte připojení k internetu. Můžete přistupovat k vašim e-mailům, souborům a aplikacím Office (Word, PowerPoint, Excel) z libovolného místa a zařízení.
  3. Usnadňuje spolupráci v týmu. Každý může provést změny v jednom souboru, nikoli v několika kopiích.
  4. S Office 365 budete mít přístup k nejnovějším verzím Office bez dalších poplatků. Získáte nejnovější a největší funkce, aniž byste museli odinstalovat a přeinstalovat Office na všech počítačích.
  5. Existuje několik různých obchodních plánů Office 365 s různými programy. Můžete kombinovat plány taky, abyste nemuseli platit více, než potřebujete.
  6. Pracujte online i offline tak, že po připojení k internetu se vám synchronizují změny ve sdílených dokumentech, které jste offline upravili.
  7. digitální pero, se kterým si můžete dělat poznámky rukou v dokumentech, prezentacích i tabulkách.
  8. Vytvářejte špičkové dokumenty díky kontrole pravopisu, vizualizaci dat a nástrojům pro návrh a průzkum.