515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
Chcete data přístupná kdykoli? Nastavíme vám Cloud.

Chcete data přístupná kdykoli? Nastavíme vám Cloud.

27. 04. 2018

Jak by se vám líbilo mít svoje soubory přístupné kdykoliv a z jakéhokoli zařízení? Nastavíme vám cloud tak, že ho budete moci používat jako běžný disk - a to odkudkoliv.

Co je cloud?

Pro ukládání dat si cloud můžete představit jako úložiště na internetu, kde máte data uložená. Z jakéhokoli zařízení se pak můžete k tomuto místu připojit, data stahovat, nahrávat a upravovat.

Jaké jsou výhody dat v cloudu?

  • Data máte k dispozici z jakéhokoli zařízení

  • Data nemusí zabírat místo na vašem disku - snadno se k nim dostanete i z mobilu

  • Data jsou zálohovaná mnohem spolehlivěji, než na pevném disku

Jsou data v cloudu v bezpečí?

Data v cloudu jsou ukládána na profesionálních serverech, jejichž disková pole fungují tak, že i při selhání disku o nic nepřijdete. Jsou totiž uložena na několika místech současně.

Vybrané soubory můžete sdílet s ostatními, ale nemusíte. Většina úložišť vaše data bezpečně šifruje a nikdo cizí, ani sám poskytovatel služby, k nim nemá přístup. Bezpečnost je však závislá na síle vašeho hesla, proto dodržujte pravidla pro jeho tvorbu a uchovávání. 

Jak mi cloud nastavíte?

Vytvoříme vám účet Microsoft OneDrive a službu nastavíme tak, že budete moci využívat 5 GB (prostor můžete rozšířit až na 5 TB) online prostoru jako běžný disk. Složku uvidíte například v průzkumníku. Cokoli do ní uložíte, bude k dispozici z jakéhokoli jiného zařízení.