515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
1380x300-beurer-darek-(1).jpg


Produkty z kategorie chytré zdraví zpříjemní práci i volný čas

Digitalizace a technologický pokrok posledních let vedly firmy k uvedení nových produktů, o kterých jde v poslední době stále více slyšet. Proč? Jelikož celosvětová pandemie změnila pracovní návyky mnoha z nás. Není divu, že chceme najít balanc mezi pracovním a volným časem, že chceme i v kanceláři zdravé prostředí, a pokud pracujeme doma, chceme si dopřát komfort, který jim umožní plně se soustředit na práci, kterou jsme si nechtěně zanesli domů. Ať už víte přesně, co z produktů chytrého zdraví hledáte, nebo zatím nemáte představu o jaké produkty se jedná, prohlédněte si, čím si můžete zpříjemnit práci i volný čas.

AKCE: Do 30. 11. získáte k vybraným produktům Beurer stylový sportovní náramek zdarma.

 

Dopřejte si masáž kdykoliv

Možná si teď představíte kbelík s vodními tryskami, ale doba je už dál. Ne, že byste si dnes nemohli dopřát masáž nohou, jen už nebudete potřebovat vodu a nebudete muset po každé masáži vytírat. Mezi absolutní bestsellery však patří masážní podložky, které jednoduše umístíte na kancelářskou židli a můžete si dopřát masáž kdykoliv se potřebujete trochu odreagovat či uklidnit. Velmi oblíbené jsou také masážní polštářky, které oceníte nejen doma, ale i při cestování autem.

 


Čistička vzduchu pomáhá chránit zdraví

Čistička s kvalitním filtrem je dnes velmi populárním vybavením kanceláří. Nejde jen o nemoci, ale také o extrémní prašnost ve velkých městech. Navíc ceny tohoto vybavení padají velmi rychle při zvyšující se účinnosti. Vyberte si svou novou čističku vzduchu a dýchejte lépe.
 
 

A tyto pomocníky ocení všichni rodiče

Chytré zdraví nejsou pouze produkty pro pracující, ale jsou to také praktické dárky pro seniory a skvělí pomocníci rodičů malých dětí. Měřící přístroje, které dokáží velmi přesně změřit hodnoty důležité pro včasné odhalení problémů u nemocných jsou oblíbeným dárkem k narozenínám či na Vánoce. Chůvičky a digitální pomůcky šetrné k nejmenším se zase staly neodmyslitelnou součástí výbavy dětského pokoje.