515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
web-(1).jpg

Kolik toho máte denně vypít? Poradí chytrá lahev

Doktoři se zaklínají mantrou "vypít alespoň 2,5 litru vody denně". Ale to rozhodně neplatí pro každého a pro někoho může být toto množství už na hraně toho, co jeho ledviny zvládnou. Taky záleží, jestli pijete průběžně nebo do sebe kopnete litr vody na ex. Chcete vědět, jak ideálně nastavit svůj pitný režim? Pak si pořiďte chytrou lahev od iHealth.

Existují aplikace, které na základě údajů, které zadáte, propočítavájí kolik a kdy toho máte vypít. Ale každému je jasné, že pokud nežijete v nekonečné rutině, tak jsou odchylky při mnoha činnostech obrovské a náhlý výdej musíte nahradit dřív než vám pípne aplikace. Proto iHealth přichází s revoluční lahví, která sleduje váš pitný režim na základě toho, kolik reálně vypijete a v aplikaci jej porovnává s výdejem tekutin. Máte tak mnohem přesnější představu o tom, kolik a kdy máte vypít. Samozřejmě vždy platí "žízeň je žízeň", takže pokud se potřebujete napít neváhejte naplnit lahev Equa Smart, kdykoliv potřebujete.

web_450.jpg
Chytrá lahev HidrateSpark o objemu 620 ml v černé barvě

 

Chytrá lahev HidrateSpark Steel

Jestli chcete odvážnější design, než nabízí lahev Equa Smart, určitě zvažte lahev HidrateSpark Steel. Objem je sice o 60 ml menší, ale barev upozorňujících vás na doporučenou dávku tekutin je o 5 víc. Mnohým uživatelům také vyhovuje zabudované brčko.

Pár věcí k chytrým lahvím Equa Smart a HidrateSpark od iHealth:
  • jsou z nerezové oceli
  • obě mají upomínkové podsvícení
  • dvojité stěny udrží nápoj chladný až 24 hodin
  • HidrateSpark není určena na horké nápoje, Equa Smart je na horké i studené
  • lahve uchovávají historii vaší hydratace
  • kvalitní materiály (někdy i luxusní, například Equa má mramorovou zátku) bez BPA
  • kompatibilita se všemi systémy založenými na platformě Android a iOS
  • kompatibilní s aplikacemi zaznamenávajícími fyzickou aktivitu, například: Apple Health, Google Fit, Garmin Connect, Fitbit, Under Armour Record, Withings HealthMate

 
...načítám...
Filtrace produktů
Počet produktů: 0
Bohužel jsme nenalezli žádná data