515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT

Buďte v obraze s vychytanými doplňky pro chytré zdraví

ergnomicka-mys-trust
Přehled o zdraví i výkonu - s doplňky pro chytré zdraví

Chytré zdravotní doplňky - co umí a jak vybírat?

Chytré přístroje postupně nahrazují řadu elektroniky a stejně je tomu i v oblasti zdraví. Od chytrých teploměrů, které dokážou během několika sekund bezdotykově změřit teplotu bez kontaktu s pokožkou, pokračují přes chytré váhy, které změří i procenta tuku a vody, až po oxymetry, které změří krevní parametry. V kapse můžete mít i chytré cestovní EKG. To vše s přehlednými grafy, dostupnou cenou a obrovským potenciálem, pokud rádi sledujete své zdraví a výkonnost, nebo chcete mít přehled a předcházet zdravotním poblémům.


Oxymetr s pulsoměrem - co to je?

Oxymetr s pulsoměrem je zařízení, které vám zvládne změřit tep i míru saturace hemoglobinu kyslíkem. Pokud nejste lékař ani fanoušek zdravotních doplňků - nevadí. Jde o užitečné informace, díky kterým můžete zjistit, jak jste na tom s dýcháním a srdeční aktivitou. Díky tomu, jak jsou dnešní přístroje precizní, zjistíte výkyvy mnohem rychleji, než v běžném 'provozu' a můžete tak předejít zdravotním potížím.
 

TIP COMFOR
Oxymetr není jen pro zralejší generace. Mají ho v oblibě také horolezci, potápěči nebo lyžaři. 

Máte těžké kosti? Chytrá váha pro celou rodinu to pozná

Chytrá váha Beurer BF 950 Black neměří jen hmotnost, vodu a tuk v těle. Zjistí i váhu svalstva a kostí. Může jí používat až 8 osob, automaticky pozná, koho právě váží. Kompletní přehled včetně spočítaných parametrů jako BMI se přenáší přes Bluetooth. Perfektní přehled o tělesné stavbě tak máte i s historií na dosah ruky.

 

zatížení zápěstí s klasickou a s vertikální myší

Oxymetrem a chytrou váhou to jen začíná

Doplňků pro zdravý život je celá řada. Vyzkoušejte například: