515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
Jak vybrat fitness náramek a proč je skvělý pro maminky s dětmi?

Jak vybrat fitness náramek a proč je skvělý pro maminky s dětmi?

24. 05. 2018

Fitness náramky jsou skvělým pomocníkem pro lidi zajímající se o zdravý životní styl. Na trhu se jich za posledních pár let vyrojilo nepřeberné množství. Jak si vybrat ten pravý, který vám pomůže zůstat fit?

Výběr fitness náramku

Než se pustíte do prohlížení fitness náramků, položte si otázku „Co vše budu s náramkem podnikat?“ Ten pravý fitness náramek bude totiž založen na vaší individuální aktivitě a bude odpovídat vašemu životnímu tempu. Zatímco někomu stačí počítání kroků, jiný potřebuje GPS lokátor pro běh a milovníci vodních sportů jistě ocení voděodolnost.

Chytrý náramek pro maminky

Fitness náramek je i skvělý pomocník pro maminky s malými dětmi. Ty ocení především notifikace volání a sms, jsou vždy na příjmu, aniž by se miminko vzbudilo zvukem telefonu. Chytrý náramek vám také pomůže upravit spánek tak, abyste se budili odpočatí a svěží. Už víte na co všechno budete náramek používat? Zde je pár bodů, na které se při pořizování zaměřte.

Plastový nebo kovový?

Na výběr máme z plastových a kovových náramků. Kovové fitness náramky působí luxusnějším dojmem, ale jsou těžší a většinou také dražší. U plastových fitness náramků ušetříte, navíc jsou daleko šetrnější ke kůži a nedráždí ji. Záleží jen na vás, čemu dáte přednost.
 

Výdrž baterie chytrých náramků

Fitness náramky mají obecně sloušnou výdrž baterie. Zvláště pokud zvolíte vyjímatelnou baterii, která má životnost několik měsíců až rok. Naproti tomu integrovaná baterii musíte připojit k nabíječce vždy jednou za 5 až 25 dnů, dle typu modelu. Výdrž baterie, také prodlužují fitness náramky bez displeje, které pouze sbírají hodnoty, ty se pak zobrazí v aplikaci chytrého telefonu
 

Cena fitness náramku

Od 471,- Kč do 1 000,- Kč

Nejlevnější fitness náramky začínají na ceně kolem 500,- Kč Jejich primárním úkolem bude počítání kroků a vyhodnocování statistik. Tyto náramky také dokáží monitorovat spánek a ve spojení se smartphonem zobrazuje oznámení o příchozích hovorech, takže i při sportu vidíted kdo vám volá.  Nevýhoda těchto fitness náramků je nižší přesnost.

V témto ceně zkuste třeba fitness náramek U3 fit.

Od 1 000,- Kč do 3 000,- Kč

V této kategorii jsou již kvalitní inteligentní náramky s vyšší přesností. Tyto fitness náramky mají navíc i schopnost využívat GPS z připojeného internetu.  A často disponují funkcí měření EKG + detekce dvojitého krevního tlaku PPG.
 
Koukněte na Smart náramek H-Life.

Od 3 000,- do 7 000,-

Tyto náramky mají největší výbavu a jsou velmi přesné. Disponují více režimy jako sportovní, cardio, relaxační. Dokáží měřit i vystoupaná patra a často jsou voděodolné. Navíc jsou diskrétní a mají vynikající zpracování. Jsou ozdobou vašeho zápěstí.
 
V této kategorii doporučejeme známou značku FitBit.
 
Tip na závěr: Ještě před koupí si ověřte, zda je váš vybraný náramek kompatibilní s přístroji, které již vlastníte (telefon, notebook, PC) a kde si plánujete nasbíraná data ukládat a zpracovávat.