Na práci s Microsoft Office jsme zvyklí téměř všichni. Co kdybychom vám ale řekli, že to jde o dost pohodlněji? Microsoft už od roku 2011 nabízí robustní, ale velmi snadno využitelný systém Microsoft 365. Pro koho je vhodný a s čím vám pomůže? Pojďme si ho společně představit.

" name="og:description">

Microsoft 365: Když vše běží hladce

15. 5. 2024
Microsoft 365: Když vše běží hladce

Na práci s Microsoft Office jsme zvyklí téměř všichni. Co kdybychom vám ale řekli, že to jde o dost pohodlněji? Microsoft už od roku 2011 nabízí robustní, ale velmi snadno využitelný systém Microsoft 365. Pro koho je vhodný a s čím vám pomůže? Pojďme si ho společně představit.

MICROSOFT 365 SE VÁM BUDE HODIT, POKUD:

Podnikáte. A je jedno, jestli jste na volné noze, nebo máte malou, střední či velkou firmu. 

Studujete. Od základky po vysokou. Digitální nástroje jsou dnes pro přípravu na budoucnost zkrátka nutností. 

Máte rádi komfort. Ať už děláte cokoliv v práci nebo osobním životě. Chcete spolehlivost, funkčnost a ideálně vše na jednom místě.

 


microsoft 1

JAK TO FUNGUJE?

 

Možná jste zvyklí na to, že si koupíte licenci a máte vystaráno. Jenže ta časem zastarává. Microsoft 365 to má jinak – je založený na bázi předplatného. Oproti běžné licenci tak sice platíte opakovaně každý rok, ale také máte vždy k dispozici aktuální verze jednotlivých programů, jejich nejnovější funkce a spoustu dalších možností navíc. Bez výjimky. Microsoft 365 si můžete zakoupit buď fyzicky nebo prostřednictvím elektronické licence, kterou lze dopředu aktivovat až na 5 let. Systém se dá používat samozřejmě na PC, ale i na Macu, tabletech a chytrých telefonech.

MICROSOFT 365 UMÍ

  • Vše, na co jste zvyklí z licencovaných verzí Office. A mnohem víc.

  • Cloudové úložiště OneDrive, díky kterému se ke svým dokumentům dostanete odkudkoliv, kde máte připojení k internetu. Dokumenty uložené do OneDrive se automaticky synchronizují mezi všemi zařízeními, kde jste přihlášeni pod svým Microsoft účtem. Skvěle se hodí například pro uložení fotek z vašeho mobilu.

  • Spolupráci na projektech v reálném čase. Dokumenty, tabulky nebo prezentace můžete snadno sdílet například s kolegy. Všichni tak budete pracovat s aktuální verzí.

  • Pokročilé funkce zabezpečení. M365 vaše soubory chrání například proti ransomwaru, což je počítačový virus, který vám „zamkne” soubory a požaduje výkupné za jejich odemčení. Nejdůležitější soubory si můžete vložit do tzv. osobního trezoru na OneDrive, který využívá dvoustupňové ověření.

  • Microsoft Teams. V něm můžete s kolegy komunikovat prostřednictvím rychlého chatu (kdo by chtěl kvůli maličkosti hned psát e-mail, že?), vytvářet kanály podle jednotlivých projektů, a také pořádat online meetingy. 

  • Access a Publisher. Tyto dva pokročilé nástroje využijete pouze na PC. V Accessu můžete vytvářet databáze a analyzovat složitější data, a v publisheru si zase snadno navrhnete například leták, pozvánku na akci nebo profesionální marketingové materiály.

  • Integrovaná pomoc umělé inteligence (AI). Zjednoduší vám práci a navrhne tipy pro vylepšení dokumentů. 

  • Prémiová verze Outlooku. Šifrování, pokročilé zabezpečení, vlastní doména? Ale prosím, beze všeho. A navíc odkudkoliv.

  • Skvělý zážitek z toho, že vše funguje hladce a bez zádrhelů.

TYPY PŘEDPLATNÉHO

Microsoft 365 je dostupný v několika verzích. Na své si tak přijdou jednotlivci, velké rodiny, ale i všechny velikosti firem. Microsoft má také speciální nabídku pro školy, která má ale odlišné funkce než plné verze. Z různých variant předplatného si můžete vybrat tady. 

microsoft 2

Přihlášení k zasílání novinek

Mějte jistotu, že vám žádný nový produkt neunikne!

Odesláním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle pravidel o ochraně osobních údajů.
clear cache