515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
Tipy na 10 dárků za vysvědčení

Tipy na 10 dárků za vysvědčení

26. 06. 2018

Přinášíme tipy na dárky za vysvědčení pro malé i velké školáky. Vybrali jsme produkty, které potěší a budou se hodit o prázdninách i v příštím školním roce.

1. Chytré hodinky Guard Kid

Vybavte školáka prvními chytrými hodinkami. Smart hodinky pro děti Guard Kit zvládnou GPS lokalizaci i volání. Jsou navíc voděodolné.
hodinky.jpg

2. Powerbanka se solárním nabíjením

Ideální na léto - powerbanka Viking Delta zvládne svítit, je voděodolná, stačí na několik nabití telefonu a nabíjení můžete podpořit i sluneční energií. Skvělý pomocník během školního roku, ještě lepší na prázdniny.
viking-delta.jpg

3. Sluchátka TRUST Sonin, Spila a Bino

Barevná a kvalitní sluchátka TRUST jsou zaměřena především na děti školního věku. Pohodlně drží na uších, pěkně hrají a dají se použít k počítači, telefonu i tabletu. Vybírat můžete ZDE.
trust-spila.jpg

4. Playstation 4

Pro pořádnou herní zábavu je nejlepší klasická herní konzole - Playstation 4. Slim varianta je právě v akci. Zajistí zábavu a nezapomenutelné zážitky s kamarády i pro jednoho na mnoho a mnoho hodin. Stejně tak zajistí i zlepšení postřehu, procvičení angličtiny a poznatky z výukových her.

ps4.jpg

5. Fifa 18

Sportovní hra na počítač i herní konzole - ideální pro hru s kamarády, když není venku ideální počasí. Pro děti i rodiče, když si chtějí chvíli zahrát třeba jako Messi. Variantu pro správnou platformu si můžete vybrat ZDE.

fifa.jpg

6. Souprava pro virtuální realitu

Dopřejte po školní realitě školákovi přes prázdniny také trochu reality virtuální. Souprava Hyper BoboVR je vhodná pro dospělé i děti a můžete si zkusit interaktivní aplikace, hry, výukové programy, 3D fotky a mnoho dašího.

hypervr_05.jpg

7. Paměťová karta na zážitky z prázdnin

Zvětšení paměti mobilního telefonu se bude hodit na spousty fotek a videí na prázdniny, nebo třeba i na stažení nových her. MicroSD kartu navíc můžete použít i do akční kamerky, nebo do foťáku díky redukci.

microsd.jpg

8. Klávesnice na hry Nereus

C-TECH Nereus je klávesnice, která hezky vypadá díky barevnéu podsvícení a je přizpůsobená i na hraní počítačových her. Bude se hodit o prázdninách, i na psaní referátů příští školní rok.
nereus.jpg

9. Herní myš Empusa

Společník ke klávesnici zvládne klikat bleskovou rychlostí. Vedle hezkého podsvíceného provedení má C-TECH Empusa citlivý senzor, díky kterému je myš přesná ve hrách, nebo i při práci s grafikou.

empusa.jpg

10. Akční kamerka

Protože prázdniny jsou někdy mnohem akčnější, než školní rok, akční kamerka na zaznamenání všech zážitků se bude hodit. Forever SC-400 umí 4K rozlišení a zvládne natáčet v jakémkoli počasí i pod vodou. Nějaký pád ji jen tak nezarazí. 
kamerka.jpg