515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT

selphy-tiskarny.jpg

Kompaktní fototiskárny Selphy

Tiskárny Selphy jsou ideálním řešením pro všechny, kdo chtějí mít k dispozici kvalitní tisknuté fotografie přímo z pohodlí domova. Tyto tiskárny jsou navrženy tak, aby byly přenositelné a mohly být používány kdykoli a kdekoli, takže můžete snadno vytisknout fotografie na počkání, ať už jste kdekoli.


Tisk bez inkoustu

Díky suchému procesu tisku tiskárna nepotřebuje inkoust a je velmi rychlá. Fotografii do velikosti 10×15 centimetrů vytisknete do minuty. Místo náplní stačí speciální fotopapír a díky tomu ani nehrozí, že by se tiskárně zanesly trysky. Bezinkoustová tiskárna je také jednodušší na údržbu - nepotřebuje totiž téměř žádnou.
 

 


Krásný design a bezdrátový tisk

Design tiskáren Selphy je velmi atraktivní a jsou k dispozici v různých barevných variantách, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe ladí s vaším domovem nebo kanceláří. Tyto tiskárny jsou také velmi jednoduché na ovládání a umožňují tisk z různých zařízení, jako jsou počítače, chytré telefony a tablety. Navíc mnoho z nich podporuje bezdrátové tisknutí pomocí technologie WiFi, takže můžete tisknout z libovolného místa v dosahu bezdrátové sítě.
 


Široká škála funkcí a tisk různých formátů včetně průkazových fotek

Tiskárny Selphy jsou také vybaveny řadou užitečných funkcí, které vám pomohou vytisknout perfektní fotografie. Například mnoho z nich má možnost úpravy fotografií před tiskem, což vám umožní upravit barvy, jas a další parametry vašich fotografií, aby vypadaly co nejlépe. Tiskárny Selphy také nabízejí možnost tisku fotografií ve různých formátech, včetně průkazových fotografií.

Pokud hledáte způsob, jak si vytisknout kvalitní fotografie z pohodlí domova, pak jsou tiskárny Selphy ideální volbou. S jejich přenositelností, snadným ovládáním a širokou škálou užitečných funkcí jsou přesně tím, co potřebujete.


 

Bezdrátový tisk i AirPrint
wifi-tisk-fotek.jpg
Tisk z Android zařízení přes Mopria 
tisk-mopria.jpg
Tisk dokladových fotek
tisk-prukazovych-fotek.jpg