515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
Home office? Nákup a servis PC a příslušenství je v síti COMFOR pohodlný i v době koronaviru.

Home office? Nákup a servis PC a příslušenství je v síti COMFOR pohodlný i v době koronaviru.

27. 03. 2020

COMFOR je síť prodejen s výpočetní technikou, které poskytují také špičkový servis. V současné době je pro Vás otevřeno přes 70 servisních míst a e-shop Comfor.cz je v plném provozu.

Aktivní a bezpečný provoz v období koronaviru

E-shop Comfor.cz plně funguje a zákazníkům se snaží maximálně zpříjemnit nakupování díky akční nabídce a slevovým kuponům. Pro zaslání zboží si můžete vybrat výdejní místo nebo dopravce, například DPD umožňuje bezkontaktní podobu předání. Na prodejnách COMFOR byl omezen volný prodej, ale 70 z nich nadále funguje jako výdejní a servisní místa.
mapa.png

Podívat se na mapu

Na prodejnách i celé distribuční síti pečlivě dodržujeme přísné standardy bezpečnosti – kolegové nosí roušky a využívají desinfekci, včetně desinfekce zboží a servisních zařízení.

Pohodlný a spolehlivý servis

Umíme opravit nefunkční notebooky, rozbité displaye, zajistit čištění a desinfekci zařízení, nebo odvirovat a zrychlit PC. Další servisní služby Vám zpříjemní práci z domova, řadu problémů vyřešíme na dálku. Některé služby nyní představíme.

On-line podpora – neocenitelný pomocník na dálku

online-podpora.jpg

Stalo se Vám už někdy, že Vám nešel spustit film, otevřít mail, nastavit tiskárna nebo program a nebyl s Vámi někdo, kdo by poradil? Od teď už nemusíte čekat, než si Váš známý IT odborník udělá čas. My pomůžeme ihned. Stačí jen mít naši On-line podporu a technik se Vám bude milerád věnovat. Celý postup uvidíte na svém monitoru a můžete se tedy s kafíčkem v ruce dívat, jak takový problém řešit příště, bez nutnosti notebook někam nosit.
•    Na dálku se připojíme k vašemu PC nebo notebooku a technický problém vyřešíme.
•    Všechny kroky technika vidíte na svém monitoru.
•    Technik je připravený Vám pomoci každý všední den od 9:00 do 17:00.

Více o on-line podpoře ZDE

Chraňte svá data – pomůžeme se zálohováním a zabezpečením

Pokud vám někdy zmizely důležité soubory, určitě se této situaci chcete do budoucna vyhnout. Jak je nejlepší zálohovat? Základní zásadou pro bezpečné zálohování souborů je mít důležitá data uložená odděleně, ideálně na třech na sobě nezávislých místech.

zalohovani.jpg
Data jsou ohrožena selháním úložišť, zavirováním a v případě Cloudu ztrátou přístupu. Pokud zkombinujete nezávislá úložiště, riziko bude minimální. Chcete mít jistotu bezpečí dat bez starostí? Odborně nastavíme Cloud, nebo pomůžeme s výběrem a nastavením NAS serveru

Více o zálohování

První start

Díky službě první start nemusíte ztrácet čas a nervy s novým počítačem. Všechno nainstalujeme a nastavíme za Vás, včetně ovladačů či aktualizací. Navíc Vám nainstalujeme balík oblíbených free programů. Stačí přijít domů a můžete rovnou začít pracovat nebo se bavit.

•    První start – aktivace OS a uživatelského účtu, instalace zakoupených programů a užitečného software pro každodenní používání.
•    První start plus – nad rámec varianty basic nastavíme e-mailového klienta, cloudové úložiště OneDrive, odstraníme nadbytečný software, nastavíme připomenutí garančních prohlídek.

O síti COMFOR

COMFOR je síť prodejen výpočetní techniky zaměřená na notebooky, počítače, mobilní telefony, veškeré IT příslušenství a servis. Comfor v Česku působí již od roku 1992 a prodejní síť čítá přes 160 míst.